Gespecialiseerd in manicure

Geef uw handen wat liefde met een manicure in Sint-Truiden van Valentine. Valentine behandelt uw handen zodat ze na afloop zacht en verzorgd zijn.

Nagelverzorging

Valentine is gespecialiseerd op het gebied van nagelverzorging. Komt u voor een verzorgd uitzicht van uw nagels, dan bent u hier in goede handen. Met kwalitatieve nagellak en een esthetische knowhow lakt ze uw nagels tot glanzende pareltjes.

Valentine biedt drie verschillende soorten manicure aan.

Uitgebreide manicure

Voor slechts 22 euro kunt u genieten van een uitgebreide manicure. Daar worden uw handen verzorgd en wandelt u buiten met mooi opgemaakte en gelakte nagels. Voor het lakken van nagels komt er een meerprijs van 5 euro bij.

Luxe manicure

Voor 32 euro kunt u uw handen laten verwennen met een luxe manicure. Uw handen krijgen dan eerst een handbad, gevolgd door een correcte verzorging van de nagels. Ook het eelt wordt van uw handen en vingers verwijderd waarna de huid wordt gereinigd met een peeling. Tot slot wordt er een masker aangebracht aan uw handen en kunnen ze ontspannen tijdens een heerlijke massage van tien minuten. Uw handen zullen daarna nog lang nagenieten van die verwennerij.

Medische manicure

Hebt u last of pijn aan uw handen? Dan is het ook mogelijk om een medische manicure te vragen. Valentine bekijkt waar het probleem zit en behandelt uw handen met de juiste zorg. Na een beurt mag u al resultaat verwachten.

Contact opnemen

Voor verdere vragen over manicure kunt u contact opnemen met Valentine in Sint-Truiden. Hebt u meer nood aan een pedicure, dan kan dit schoonheidsinstituut u ook verder helpen.