Medische en luxe pedicure

Uw voeten zijn harde werkers. Ze staan constant onder druk als u erop staat en zitten bovendien bijna constant opgesloten in schoenen en sokken. Het is dan zeker geen luxe om uw voeten af en toe eens te verwennen. Gun uw voeten dus die pedicure in Sint-Truiden van Valentine. Ze zullen u dankbaar zijn.

Luxe pedicure

Als u uw voeten in de watten wilt leggen dan kiest u beslist voor een luxe pedicure. Dat kost slechts 36 euro. Eerst worden uw voeten te weken gelegd in een ontspannen voetbad, uw nagels worden verzorgd en het eelt van uw voeten wordt verwijderd. Daarna volgt een peeling en krijgen uw voeten een masker om, om ten slotte te genieten van een tien minuten durende massage. U zult gezwind buiten stappen.

Voor een gewone pedicure behandeling betaalt u 26 euro.

Medische pedicure

Valentine is ook gespecialiseerd in het vakkundig behandelen van pijnlijke voeten. Uw probleem wordt uitvoerig besproken zodat Valentine u de juiste behandeling kan aanbieden. Al na een beurt zult u verbetering voelen.

Behandeling schimmelnagels

Een efficiënte behandeling van schimmelnagels is niet evident. De infectie leeft onder en in de nagel waardoor de meeste behandelingen de infectie slechts oppervlakkig behandelen. Dankzij de lasertechnologie is er momenteel wel een oplossing voor handen. De laser vernietigt de schimmels zonder enige schade aan de nagel, het nagelbed en de omliggende huid. Tijdens de behandeling voelt u alleen een warme gloed.

Er is slechts een behandeling nodig om de schimmel te vernietigen, maar het resultaat ziet u pas na 4 tot 6 maanden als het aangetaste nageldeel uitgegroeid is.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over pedicure bij Valentine in Sint-Truiden, neem dan gerust contact op.